tag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post2801712918618249199..comments2024-03-03T18:16:57.657+02:00Comments on Sarokkonyha: Házi túró aludttejbőlHajniZolihttp://www.blogger.com/profile/03768916515915637482noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-86975992456874951232022-12-15T07:59:22.269+02:002022-12-15T07:59:22.269+02:00Nem sajnos!Nem sajnos!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-19341868262858346422022-11-15T23:06:36.016+02:002022-11-15T23:06:36.016+02:00Én joghurtot csináltam, felforraltam a bolti tejet...Én joghurtot csináltam, felforraltam a bolti tejet, beoltottam bolti joghurttal ( pár kanallal) és gyönyörűen megaludt.Éppen most tettem fel nagyon alacsony fokozatra a villanytuzhelyen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-26627711773759801522022-08-23T14:59:29.129+03:002022-08-23T14:59:29.129+03:00Hány fokra melegítsem az aludttejet a túróhoz?Hány fokra melegítsem az aludttejet a túróhoz?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-39309738713834819692017-01-28T00:23:35.975+02:002017-01-28T00:23:35.975+02:00Amikor már megaludt a tej, épp hogy csak langyosra...Amikor már megaludt a tej, épp hogy csak langyosra kell felmelegíteni, máskülönben ha nagyon felmelegítjük, száraz lesz a túró!Ennek érdekében, melegítés közben, óvatosan az egészet, lapátkanállal megfordítom, hogy egyenletes langyos legyen az egész.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07522394624076133586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-45223513489171359592015-05-28T22:39:46.356+03:002015-05-28T22:39:46.356+03:00Indulásból jobb legalább 2l tejjel indítani, ne ve...Indulásból jobb legalább 2l tejjel indítani, ne vegyítsük a folyamat közben.HajniZolihttps://www.blogger.com/profile/03768916515915637482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-33478062179622245522015-05-28T22:14:31.590+03:002015-05-28T22:14:31.590+03:00Ha már megaludt a tej, tehetek hozzá frisset a men...Ha már megaludt a tej, tehetek hozzá frisset a mennyiség növelése végett? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04973337873269307307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-87277379078790114172015-03-16T19:39:34.279+02:002015-03-16T19:39:34.279+02:00Nyári időszakban óvatosan a forralatlan nyers tejj...Nyári időszakban óvatosan a forralatlan nyers tejjel!<br />https://www.antsz.hu/felso_menu/lakossagi_tajekoztatas/jarvanyugy/archivum/2007/kecsketej_20070830.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-70431158329077499942015-02-17T10:00:57.074+02:002015-02-17T10:00:57.074+02:00nem mert elpusztulnak forralással a bacik
nem mert elpusztulnak forralással a bacik<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-44450516825090223202015-02-09T14:09:55.003+02:002015-02-09T14:09:55.003+02:00a túró készitésre gondoltama túró készitésre gondoltamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09996835884110248647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-35633597079143231602015-02-09T14:08:37.605+02:002015-02-09T14:08:37.605+02:00már felforralt és lehűlt tejjel is működik ?már felforralt és lehűlt tejjel is működik ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09996835884110248647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-14715205494986469242014-02-01T16:36:41.366+02:002014-02-01T16:36:41.366+02:00Köszönöm! :-)Köszönöm! :-)HajniZolihttps://www.blogger.com/profile/03768916515915637482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-83948655015243826532014-01-26T19:10:15.799+02:002014-01-26T19:10:15.799+02:00Igazi finom csemege :) Igazi finom csemege :) Rebarbarahttps://www.blogger.com/profile/15094342037450538368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-23734505762464494302014-01-25T20:46:00.709+02:002014-01-25T20:46:00.709+02:00Én is így szoktam készíteni és a savót felhasználo...Én is így szoktam készíteni és a savót felhasználom a kenyerekhez, péksütikhez:)trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5543506775878329359.post-16286271405243159402014-01-25T17:58:14.820+02:002014-01-25T17:58:14.820+02:00Úgy látom, lassan ideje lesz felkeresnem a piacon ...Úgy látom, lassan ideje lesz felkeresnem a piacon a tejesembert :)Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.com