Sarokkonyha

Főzni jó, sütni még jobb!

2017. május 2., kedd

Mézes sárgarépaleves

›
 Minden répa hámozásnál befalok egy darabkát, de önmagában, nyersen nem megy. Főve, párolva, bármilyen más formában szívesen megeszem. ...
6 megjegyzés:
2017. április 27., csütörtök

Madeleine eperöntettel

›
 Ezt a kis, kagyló forma tésztát egyszerű sütni, csak forma kell hozzá. Frissen készített eperöntettel abbahagyhatatlan.  Hozzávalók (...
10 megjegyzés:
2017. április 26., szerda

Szendvicstorta

›
 Most a kenyeret sütöttem hozzá, de maradék kenyérből is elkészíthető, formára vágva.  Hozzávalók a kenyérhez: 30 dkg kenyérliszt, 1...
1 megjegyzés:
2017. április 25., kedd

Gyors áfonyás pite

›
 Fagyasztott áfonyával készítettem, könnyed sütemény. Hamar fogyós kategória.  Hozzávalók: 25 dkg liszt, 8 dkg cukor, 2 tojás, 2,5 dl t...
2017. április 24., hétfő

Húsvéti kalács -nem csak húsvétra

›
 Még húsvét előtt ígértem, hogy hozom a harmadik kipróbált osztrák ételt is. Zsemle méretű kalácsokat sütöttem, amit az osztrákok jégcuko...
2017. április 5., szerda

Tésztában sült sonka spenóttal

›
 Újabb osztrák húsvéti étel, másodikként ezt próbáltam ki. Kenyértésztában sütött sonka, melynél arra kell figyelni, hogy ne legyen viz...
2 megjegyzés:
2017. április 3., hétfő

Húsleves palacsintacsíkokkal

›
 Kipróbáltam néhány receptet az osztrák konyhából, amit ott előszeretettel fogyasztanak húsvétkor. Az ízvilága közel áll a magyar konyháh...
1 megjegyzés:
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
HajniZoli
Szeretek sütni, főzni, enni. Leginkább a hagyományos erdélyi ízeket kedvelem, de nem vetem meg a más nemzetek konyháját sem. Állandó keresésben vagyok, szeretek új recepteket, új ízeket kipróbálni.
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.