Hozzávalók: 45 dkg liszt, 20 dkg cukor, 15 dkg vaj,
2 tojás, 2 tasak vaníliás cukor,1 tasak kapucsínó, 1 evőkanál rumaroma,1tasak sütőpor, 1 csipet só
Elkészítése: A vajat megolvasztjuk, belekavarjuk a
kapucsínót, a cukrokat, a rumot és addig kavargatjuk, amíg a cukor felolvad.
Hozzáadjuk a tojásokat, majd a sütőporral és sóval elvegyített lisztet. A
tésztát fóliába csomagolva egy órát hűtőbe pihentetjük, majd lisztezett deszkán
3-4 mm vastag lappá nyújtjuk, formával kiszaggatjuk. Sütőpapíros tepsire
rakosgatjuk és előmelegített sütőben világosra sütjük. A tepsiben hagyjuk
néhány percet hűlni, azután kiszedhetjük.