Medvehagyma, part deux...
30 dkg gomba
5 dkg medvehagyma
2 szál zöldhagyma
3 dl paradicsomlé
só, bors
1 ek étkezési keményítő
reszelt sajt
A zöldhagymát megtisztítottam, apróra vágtam. Forró olajon kicsit megfuttattam. Rátettem az apróra vágott gombát és a medvehagymát. Sóztam, borsoztam, fedő alatt puhára pároltam. Mikor megpuhultak, hozzáöntöttem a paradicsomlevet. Az étkezési keményítőt kevés vízzel elkavartam és a szószhoz adtam. Néhányat hagytam lobbanni és lezártam. Sűrű szósz lett belőle, amit főtt spagettivel és reszelt sajttal tálaltam.
Annyira jó a zöldhagyma és a medvehagyma együtt!
VálaszTörlésGyors és finom kaja!
VálaszTörlésIgen, néha ezek a kaják jól jönnek:)
VálaszTörlés