.

2015. június 4., csütörtök

Spenóttal, sajttal töltött csirkemell


  Hozzávalók: 1 csirkemellfilé, 15 dkg spenótlevél, 10 dkg füstölt sajt, 5 dkg vaj, petrezselyemzöld, oregánó, só, bors, olaj.


  Elkészítése: A spenótlevelet megmossuk, lecsöpögtetjük, a vajon megpároljuk. Ízesítjük sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemzölddel, oregánóval. Belereszeljük a sajtot és összeforgatjuk. A csirkemellet négy nagyobb szeletre vágjuk, gyengén kiklopfoljuk. A szeletekre elosztjuk a spenótos tölteléket, majd feltekerjük és fogvájóval összetűzzük. Kevés olajon a tekercseket pirosra sütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése