Hozzávalók (4személyre): 30 dkg vegyes zöldség
(sárgarépa, piros és zöld színű paprika, hagyma, kukorica), 15 dkg spagetti, 2
tojás, 2 dl tej, 1 evőkanál liszt, petrezselyemzöld, olaj, só, bors.
Elkészítése: A spagettit sós vízben kifőzzük, majd
leszűrjük. A zöldséget megtisztítjuk, szükség szerint felaprítjuk, olajon összeforgatjuk,
majd kevés vizet adva hozzá puhára pároljuk. Sóval fűszerezzük, megszórjuk a
liszttel, beleöntjük a tejet és sűrűre főzzük. Borssal ízesítjük, megszórjuk
apróra vágott zöldpetrezselyemmel, hozzáadjuk a felvert tojásokat, majd
összeforgatjuk a spagettivel. Forró serpenyőbe kevés olajat öntünk, teszünk
bele a masszából, elsimítjuk és mindkét oldalán pirosra sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése