Vörösbor majdnem mindig van itthon. Nem csak forralva vagy kólával szeretjük, néha likőrt is készítünk vele az édesebb szájúak kedvéért :-) Hozzávalók: 4 dl vörösbor, 40 dkg cukor, 2 tasak vaníliás cukor, 4 dl rum Elkészítése: A bort felforraljuk a cukrokkal és 15-20 percig főzzük amíg besűrűsödik. Lehűtjük és a rummal jól elkeverjük. Megj: Fogyasztás előtt 1-2 héttel elkészíthetjük, mert minél többet áll annál finomabb.
Vörösbor likőrről még nem hallotam, de húsvétra el kellene készíteni. Saját készítésű Dunaegyházi napfény vörösborunk van, így készülhet egy kis női ital is belőle.:)
Nahát, ez abszolút újdonság nekem, nagyon tetszik!!! Istenem, de rég ittam vörösboros kólát, avagy VBK-t vagy vadászt... :-D Nálatok hogy nevezik?
VálaszTörlésÚgy-úgy vadász! ;-)
TörlésBorlikőrről még nem hallottam, de nagyon tetszik a leírás alapján, fincsi lehet! :)
VálaszTörlésÉdes, női ital:-)
TörlésIlyen is van? Jól hangzik, szeretem az édeset, vagyis csak azt iszom néha.
VálaszTörlésAkkor ez neked való:-)
TörlésNem is hallottam még borlikőrről, de jó kis vendégváró lehet belőle :)
VálaszTörlésFincsi. A vendégek is szeretni fogják:-)
TörlésVörösbor likőrről még nem hallotam, de húsvétra el kellene készíteni. Saját készítésű Dunaegyházi napfény vörösborunk van, így készülhet egy kis női ital is belőle.:)
VálaszTörlésEgy kis adagot próbálj meg, finom női itóka:-)
Törlés