2014. február 13., csütörtök
Gombás sajtsaláta
Egy újabb saláta reggelire, vacsorára. Ez az adag két személyre való, ha férfiak is esznek belőle ajánlatos megduplázni a hozzávalókat.
Hozzávalók: 25 dkg gomba, 15 dkg sajt, 2 tojás, 1 citrom, 1 dl tejföl, 1 kávéskanál mustár, só, bors
Elkészítése: A gombát megtörölgetjük, kockára vágjuk, citromos-sós vízben megfőzzük, leszűrjük és kihűtjük. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, felkarikázzuk. A sajtot kockára vágjuk, a gombával, a tojással összeforgatjuk. A tejfölt kikavarjuk a mustárral, a gombára öntjük, ízlés szerint sózzuk, borsózzuk. Lehűtve tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
De jól jönne most:)
VálaszTörlésMost nekem is jól jönne:-)
TörlésNagy kedvenc nálunk is a saláta :) Szívesen fogyasztjuk bármely napszakban.
VálaszTörlésFincsi is az:-)
Törlés