Hozzávalók: 50 dkg csirkemell, 1 kötés zöldhagyma, 2
szál zöld fokhagyma, 2 evőkanál sűrített paradicsom, kapor, petrezselyemzöld,
olaj, só, bors
Elkészítése: A csirkemellet megmossuk, csíkokra
vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, a zöldjükkel együtt felkarikázzuk. Kevés
olajon a hagymákat megfuttatjuk, hozzáadjuk a csirkemell csíkokat, az apróra
vágott kaprot és petrezselyemzöldet. Sózzuk, borsozzuk és födő alatt puhára
pároljuk. Végül a paradicsomot is belekeverjük. Apróra vágott kaporral,
petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Párolt rizst kínálhatunk hozzá, de
önmagában, friss kenyérrel is fogyasztható.
Szeretjük az ilyen egyszerű, de nagyszerű ebédeket. :)
VálaszTörlésGyors és nagyon finom is :)
VálaszTörlés