Hozzávalók: 1 avokádó, 2 evőkanál citromlé, 1 gerezd fokhagyma, só, bors
Elkészítése: Az avokádót félbe vágjuk, kivesszük a
magját, a húsát kikanalazzuk egy tálba és villával összetörjük. A fokhagymát
megtisztítjuk, présen átnyomjuk, az avokádópüréhez adjuk. Sóval, borssal,
ízesítjük, belekeverjük a citromlevet is és jól kikavarjuk. Héjába visszatöltve friss kenyérrel
tálaljuk.
Nekem is van két receptem is, de nálam is az egyszerűbb a nyerő, egy blogbarátnőmtől tanultam, akiről kiderült, hogy nyárádszeredai származású, avokádó, finomra aprított hagyma, citromlé, csípőspaprika, pici só, paradicsom mellé, isteni :)
VálaszTörlésJa és bújik az avokádópalántám :)
VálaszTörlésNekem minden variáns bejön, nem válogatok :-) kaptam olyan visszajelzést is, hogy elkészítették és nem ízlett. Én sem szerettem régebb, barátságot kell kötni vele:-)
TörlésMilyen ügyes kertész vagy! Lesz majd termés is?
Én is így készítem, és szerintem így jó.
VálaszTörlésbookmarked!!, I really like your web site!
VálaszTörlésHave a look at my web site; reign of dragons ziva