Hozzávalók: 40 dkg szűzpecsenye, 1 lilahagyma, 1-1
piros és zöld színű paprika, hurkapálca; a páchoz: 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál
citromlé, 1 teáskanál apróra vágott rozmaring; a körethez: 60 dkg krumpli, 1
répa, 6 darab gomba, vaj, só, bors
Elkészítése:
Előkészítjük a nyárshoz a hozzávalókat. A paprikát megmossuk, a hagymát megtisztítjuk.
A húst felszeleteljük, a paprikákat kockára, a hagymát nagyobb cikkekre vágjuk.
A páchoz az olajat elkavarjuk a citromlével, a rozmaringgal és a húst beleforgatjuk.
A húsokat, felváltva a zöldségekkel nyársra húzzuk.
A krumplit odatesszük főni (kuktában forrástól számítva 5 perc), a répát megtisztítjuk, felszeleteljük, a gombát megmossuk, kettévágjuk.
A répát a gombával sós vízben néhány perc alatt előfőzzük (roppanós kell maradjon), majd leszűrjük.
A langyosra hűlt krumplit meghámozzuk, fél centis karikákra szeleteljük. A répával és a gombával vajon átsütjük, sózzuk, borsózzuk. A húsnyársakat grillen megsütjük. A vajban párolt zöldségekkel tálaljuk.
A húst felszeleteljük, a paprikákat kockára, a hagymát nagyobb cikkekre vágjuk.
A páchoz az olajat elkavarjuk a citromlével, a rozmaringgal és a húst beleforgatjuk.
A húsokat, felváltva a zöldségekkel nyársra húzzuk.
A krumplit odatesszük főni (kuktában forrástól számítva 5 perc), a répát megtisztítjuk, felszeleteljük, a gombát megmossuk, kettévágjuk.
A répát a gombával sós vízben néhány perc alatt előfőzzük (roppanós kell maradjon), majd leszűrjük.
A langyosra hűlt krumplit meghámozzuk, fél centis karikákra szeleteljük. A répával és a gombával vajon átsütjük, sózzuk, borsózzuk. A húsnyársakat grillen megsütjük. A vajban párolt zöldségekkel tálaljuk.
Hmmm de megéheztem :) Isteni lett :)
VálaszTörlés