Hozzávalók: 2
filter gyümölcstea, 2 fahéjrúd, 6 szem szegfűszeg, 2 citromkarika, 2 evőkanál
méz, 0,5 dl rum, 5 dl víz.
Elkészítése: A
vizet felforraljuk, a tea filterekre öntjük. Lefödve hagyjuk néhány percet, majd
a filtereket kivesszük. A citromszeletekbe beleszúrunk 3-3 darab szegfűszeget.
A teát ízesítjük mézzel, belekavarjuk a rumot, beletesszük a fűszeres
citromkarikákat és a fahéj rudakat. Alaposan elkeverjük, poharakba töltjük és
kortyonként megiszogatjuk.
Már a múltkori puncs-recepted is nagyon tetszett, ez pedig még inkább! :) Erős késztetést érzek, hogy most rögtön elkészítsem, azt hiszem, van is itthon minden hozzá! :)
VálaszTörlésKészítsd el és majd mondd meg milyen volt :-)
TörlésJajjj de jó :) annyira karácsonyi és téli hangulatot áraszt ez a puncs hmmmm :)
VálaszTörlésKöszi Millye:-)
TörlésHű, este a kandalló mellet a kötött takaróba bújva el iszogatnám. Karácsonyra elkészül... :o)
VálaszTörlésÍgy igen! Kandalló mellett :-)
TörlésÖrülök, hogy tetszik!
Igazi Karácsonyi hangulatú itóka. :)
VálaszTörlésLassan itt is a karácsony!:-)
Törlés