.

2015. május 18., hétfő

Mexikói omlett

                                                        
  Hozzávalók: 4 tojás, 15 dkg csípős kolbász, 4 evőkanál vörösbab, 4 evőkanál kukorica, 0,5 piros színű paprika, 3 evőkanál tej, olaj, só, bors, petrezselyemzöld.
   
  Elkészítése: A pirospaprikát megmossuk, felkockázzuk, kevés olajon rövid ideig pirítjuk.  Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, kukoricát, összepirítjuk.  A tojásokat a tejjel fölverjük, sózzuk, borsozzuk. A felszeletelt kolbászt megsütjük, a zöldségeket hozzáadjuk. A tojásos keveréket ráöntjük és födő alatt 15 percet sütjük. Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése