Hozzávalók: 2 tojás, 2 dl tej, 8 dkg liszt, 2 szál
zöldhagyma, 1 pár virsli, petrezselyemzöld, olaj, só, bors.
Elkészítése: A tojásokat a tejjel kikeverjük,
sózzuk, borsozzuk, majd fokozatosan a liszthez kavarjuk. Apróra vágott
zöldpetrezselymet adunk hozzá. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, olajon
megdinszteljük. A virslit felkarikázzuk. A hagyma felét kivesszük a
serpenyőből. A visszamaradthoz adjuk a virsli felét, összepirítjuk, majd
ráöntjük a tojás felét és mindkét oldalát megsütjük. Tálra tesszük, melegen
tartjuk és ezzel a módszerrel még egy omlettet sütünk. Zöldséget kínálhatunk
hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése