.

2015. május 26., kedd

Virslis, zöldhagymás omlett




  Hozzávalók: 2 tojás, 2 dl tej, 8 dkg liszt, 2 szál zöldhagyma, 1 pár virsli, petrezselyemzöld, olaj, só, bors.


  Elkészítése: A tojásokat a tejjel kikeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd fokozatosan a liszthez kavarjuk. Apróra vágott zöldpetrezselymet adunk hozzá. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, olajon megdinszteljük. A virslit felkarikázzuk. A hagyma felét kivesszük a serpenyőből. A visszamaradthoz adjuk a virsli felét, összepirítjuk, majd ráöntjük a tojás felét és mindkét oldalát megsütjük. Tálra tesszük, melegen tartjuk és ezzel a módszerrel még egy omlettet sütünk. Zöldséget kínálhatunk hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése