2015. augusztus 8., szombat
Kapros újkrumpli telemeával
Hozzávalók (4személyre): 1 kg újkrumpli, 30 dkg telemea, 2 dl tejföl, 1 tojás, 1 csokor kapor, 2 evőkanál olívaolaj, só, bors.
Elkészítése: A krumpli héját megsúróljuk, megmossuk, tepsibe tesszük. Forró sütőben megsütjük, majd krumplinyomóval megnyomkodjuk és az olajjal összeforgatjuk. A telemeát lereszeljük, a kaprot apróra vágjuk. A tojást felverjük, összevegyítjük a telemeával, a kaporral meg a tejföllel és borssal ízesítjük. A keveréket a krumplira simítjuk és 20 percet sütjük. Tetejét megszórjuk kaporral, majd kockára vágva kínáljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése