.

2012. szeptember 27., csütörtök

Nyárbúcsúztató láncjáték-ajándékot kaptam

Kati hirdette meg ezt a nagyszerű láncjátékot. Izgalmasan hangzott, így Mi is csatlakoztunk. Hamar kiderűlt, hogy izgalommal is jár, de ez az a jóféle izgalom. Valakinek adni öröm, de bizony kapni is az.  Nagyon drukkoltunk, hogy Hankka épségben megkapja a meglepijét, hogy tetszedjen is Neki, aztán Trollanyu meglepijének drukkoltunk, hogy szerencsésen célbaérjen:)
Ezúton is nagyon szépen köszönjük Trollanyunak a csodás dolgokat, amelyekkel minket megörvendeztetett: egy fantasztikus, saját kezével készített konyhai képet, egy tortadíszítő, habkártya készletet, szilikon ecset és  lapátkát, kis plüss hűtőmágnes rénszarvasokat és mackót. Amint látjátok, rengeteg Szeretet  érkezett ebben a csomagban hozzánk. A kicsi rénszarvas piros szivecskés nadrágban virít, a muffin sütőpapírról is szívecskék kacsintgatnak. Trollanyu kézzel írott képeslapjából is áradnak a szívhez szóló szavak.
Meg szeretném köszönni Katinak, hogy megszervezte ezt a játékot, Trollanyunak mégegyszer köszönet a meglepetésért és minden kedves játékosnak, hogy együtt játszhattunk.

12 megjegyzés:

  1. Jaj, olyan jó ezt olvasni:) És mindenkinél ezt láttam:) Örvendek, hogy sikerült egymásnak örömet szereznünk:)
    Csodaszép csomagot kaptatok Trollanyutól:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó az is, hogy közelebb hoz minket egymáshoz egy ilyen játék és ahogy Trollanyu írta, "A barátság felmelegíti a szíved!" :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ajándékokat kaptál Trollanyutól, használd őket egészséggel! :) Nem is tudom, hogy kapni vagy adni jobb dolog, hiszen én is csodás csomagot kaptam tőletek, és ma olyan jó érzés volt adni is, végre célba ért az én csomagom is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindkettő jó:-) örülni és örömet szerezni is:-)

      Törlés
  4. Csodás a csomagod, használd egészséggel és persze a mi, az olvasóid örömére is! :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a szép és hasznos ajándékotokhoz! Használjátok egészséggel !

    VálaszTörlés
  6. Tényleg szuper ötlet volt ez a játék, köszönet érte Katinak, szerintem mindenki nagyon örült:)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó ajándékokat kaptatok Trollanyutól, használjátok egészséggel! :)

    VálaszTörlés