Legtöbbször húst szoktunk grillezni, pedig a máj is finom tud lenni egy szelet baconbe vagy vékonyra szeletelt füstölt szalonnába csavarva.
Hozzávalók:30 dkg borjúmáj, 10 dkg füstölt szalonna,
bors; összetűzni: fogvájó
Elkészítése: A májat két ujjnyis szeletekre vágjuk,
a szalonnát vékonyan felszeleteljük. A májat megborsózzuk és a szalonna
csíkokba tekerjük. Fogvájóval megtűzzük. Grillrácsra helyezzük és megsütjük.
Nagy májrajongó vagyok, de eszembe nem jutott volna grillezni. Eddig:-)
VálaszTörlésPedig jó, próbáld ki:)
TörlésEgy újabb kipróbálandó finomság :) májat még nem grilleztem :)
VálaszTörlésNem kell sokat sütni, hogy maradjon puha. Fincsi:)
Törlés