.

2014. április 26., szombat

Grillezett májtekercs


Legtöbbször húst szoktunk grillezni, pedig a máj is finom tud lenni egy szelet baconbe vagy vékonyra szeletelt füstölt szalonnába csavarva.

Hozzávalók:30 dkg borjúmáj, 10 dkg füstölt szalonna, bors; összetűzni: fogvájó

Elkészítése: A májat két ujjnyis szeletekre vágjuk, a szalonnát vékonyan felszeleteljük. A májat megborsózzuk és a szalonna csíkokba tekerjük. Fogvájóval megtűzzük. Grillrácsra helyezzük és megsütjük.

4 megjegyzés:

  1. Nagy májrajongó vagyok, de eszembe nem jutott volna grillezni. Eddig:-)

    VálaszTörlés
  2. Egy újabb kipróbálandó finomság :) májat még nem grilleztem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell sokat sütni, hogy maradjon puha. Fincsi:)

      Törlés