.

2014. július 10., csütörtök

Töltött, zöldséges bagett

 
Kirándulásra ideális csomagolni, de az otthoni reggelinél vagy vacsoránál is megállja a helyét egy finom tea kíséretében.

Hozzávalók: 1 bagett, 1 zöldhagyma, 20 dkg juhtúró, 10 dkg krémsajt, 10 dkg vaj, 1-1 piros és zöld húsú paprika, fehér bors, só

Elkészítése: A bagettet négy részre vágjuk, közepét kifúrjuk. A juhtúrót kikavarjuk a krémsajttal, a puha vajjal. A paprikákat felkockázzuk, a hagymát felszeleteljük, majd a sajtos krémbe vegyítjük. Ízlés szerint sózzuk, borsózzuk. A krémmel a bagetteket megtöltjük. Fóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Miután megdermedt, ujjnyi széles szeletekre vágjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése