Kirándulásra ideális csomagolni, de az otthoni reggelinél vagy vacsoránál is megállja a helyét egy finom tea kíséretében.
Hozzávalók: 1 bagett, 1 zöldhagyma, 20 dkg juhtúró,
10 dkg krémsajt, 10 dkg vaj, 1-1 piros és zöld húsú paprika, fehér bors, só
Elkészítése: A bagettet négy részre vágjuk, közepét
kifúrjuk. A juhtúrót kikavarjuk a krémsajttal, a puha vajjal. A paprikákat
felkockázzuk, a hagymát felszeleteljük, majd a sajtos krémbe vegyítjük. Ízlés
szerint sózzuk, borsózzuk. A krémmel a bagetteket megtöltjük. Fóliába
csomagolva hűtőbe tesszük. Miután megdermedt, ujjnyi széles szeletekre vágjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése