Készítettem már többször, többféle képpen. A répát és az almát szoktam alapnak hagyni, a többi gyümölcs lehet bármi ami szezonális, amit szeretünk.
Hozzávalók: 40 dkg sárgarépa, 0,5 kg alma, 25 dkg
cseresznye, 25 dkg meggy, 5 dkg cukor
Elkészítése: A cseresznyét és a meggyet kimagozzuk.
A répát megtisztítjuk, felkarikázzuk, annyi vízzel, hogy bőven ellepje, födő
alatt félkészre főzzük. Az almát megtisztítjuk, felszeleteljük, a meggyel és
cseresznyével együtt a répához adjuk. Néhány percet főzzük, majd botmixerrel pürésítjük,
cukorral ízesítjük.
De jó ez a fotó :)
VálaszTörlésKöszi Kati :)
TörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésFinomságos lehet :)
VálaszTörlésBármikor jöhet! Meggyel miért nem jutott még eszembe:-)
VálaszTörlés