Mi főtt tésztával fogyasztottuk, de finom rizzsel is vagy akár friss kenyérrel, önmagában.
Hozzávalók (4személyre): 50 dkg csirkemell, 4 cső
kukorica, 4 paradicsom, 1 vöröshagyma, 2 cikk fokhagyma, bazsalikom, olaj, só,
bors.
Elkészítése: A kukoricát
sós vízben puhára főzzük, mikor kissé hűlt a szemeket leszedjük róla. A húst
kockára, a hagymát apróra vágjuk. A paradicsomot forró vízbe tesszük, héját
lehúzzuk, húsát apróra vágjuk. Olajon a hagymát megdinszteljük, rátesszük a
húskockákat és sütjük, amíg kifehéredik. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a
kukoricát, a paradicsomot. Bazsalikommal, sóval, borssal ízesítjük és készre
főzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése