Nagyon finom lett! A fotón látható töltött kenyeret én pusztítottam el:-)
Köszönjük Trollanyu!
6 darab lepénykenyérhez:
45 dkg liszt
5 g szárított élesztő
1 kk só
1 ek olívaolaj
2 dl joghurt
A hozzávalókat összekavartam, sima, rugalmas tésztát gyúrtam. Letakarva napra tettem kelni 20 percet. Ezalatt előkészítettem a zöldségeket, a tzatzikit.
A megkelt tésztát 6 részre osztottam, körré nyújtottam, kissé megkentem olajjal, majd egy felforrósított serpenyőben mindkét oldalát megsütöttem.
Ejha, a napokban többször készítettem. A Páromazt kérdezte, nem eszünk néha kicsit egyoldalúan? :) Hát én imádom, most, hogy nálatok látom, megint megkívántam...:)
VálaszTörlésÉn is szeretem nagyon, főleg sok zöldséggel! :-)
TörlésIlyen nekem is kell!!! Olyan guszta és az a sok zöldség..hmmm... Beütemezve! :)
VálaszTörlésLehet nagyobb adag lepénnyel indítani, mert finom. Hidegen a fiam tejfölt mártogatott vele:-)
TörlésNagyon guszta, főleg ezzel a gazdag töltelékkel! :) Ha maradt esetleg egy töltött lepényed, elfogadom! :)
VálaszTörlésZöldség van még Hankka, a többi mind elfogyott, de mire ideérsz elkészül a lepény. Na jössz? :-)
TörlésÉn is szeretnék jönni....
TörlésNagyon szépek lettek :)
Gyertek, gyertek, szeretettel várlak!
TörlésKöszönöm:-)
Nagyon jól sikerültek:) Örülök, hogy ízlett nektek is, szuper így jól megtöltve:)
VálaszTörlésNagyon jó volt, köszönjük! :-)
TörlésFenséges! Azt hiszem én is szívesen "elpusztítottam" volna :)
VálaszTörlés:-)Jól is laktam vele!
TörlésBorzasztóan jól néz ki!
VálaszTörlésKöszi Ditti!
TörlésNagyon klassz lehet! De mivel tudnám helyettesíteni a joghurtot tejfehérje allergia esetén?
VálaszTörlés