2012. február 21., kedd
Kubai kenyér
Szeretek pékárukat sütni. Kenyeret eddig csak a dagasztás nélkülit sütöttem, az mindig jól sikerült. Vicuskánál találtam rá a kubai kenyér receptjére, gondoltam na lássuk. Annál is inkább, hogy a receptben van egy számomra furcsa dolog: a friss élesztőt a liszttel együtt le kell forrázni:) szóval kíváncsivá tett, hogy ebből milyen kenyér lesz. Hát lett. Szép magas, kívül igazán ropogós, belül puha. A gyerekek mind csak a ropogós karéját kérték:). Azt meg mondanom sem kell, hogy nem volt ideje kihűlni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Jó a sütőd, ez nagyon szép lett!!!
VálaszTörlésJó lett, pedig a hőfokot csak tippeltem, mert nekunk is hagyományos sütőnk van :)
VálaszTörlésIstenien néz ki ez a kenyér, szinte érzem az illatát:))
VálaszTörlésKöszönöm:-) érdekesen készült, de finom kenyér.
VálaszTörlés