.

2012. február 28., kedd

Rakott feta

Régebben sokszor készítettem ezt a finomságot, aztán valamiért feledésbe merült. Ma
vásárláskor szereztem be egy darab fetát, így rögtön el is döntöttem mi lesz a vacsi. A
párizsi tudom, nem a legegészségesebb ételek közé tartozik, de néha jöhet, főleg így
meghekkelve:)

3o dkg párizsi
3o dkg feta, ami ha túl sós, vízben ki kell egy keveset áztatni
1 fej lilahagyma
2 darab főtt tojás
2 dl tejföl, vagy majonéz

A párizsit és a fetát lereszelem, a hagymát és a keményre főtt tojást apróra vágom.
Veszek egy nagyobb tálat és lerakom: párizsi, feta, tojás, hagyma, tejföl. Legalább 1/2
órára hütőben érlelem. Citromos teával laktató vacsora, reggeli lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése