A tegnapi túrós batyuhoz készült krém kicsit több lett a kelleténél, ezért rakott palacsintaként végezte. Szokásos módon 10 db hígpalacsintát sütöttem. Egy tűzálló tálat kivajaztam, a palacsinta felét egyesével föltekertem és ujjnyi széles szeletekre vágtam. A tálba szórtam a palacsintacsíkokat, rá a krém felét, megtuningoltam egy jó adag mazsolával. Erre jött még egy adag palacsinta, majd a maradék krém. Villával egy
kicsit megmozgattam, hogy a krém follyon be a palacsinta közé. Előmelegített sütőben (közepes lángon) 30 perc alatt készre sütöttem. Miután kihűlt szépen lehetett szeletelni. Áfonyalekvárral fogyasztottuk.
kicsit megmozgattam, hogy a krém follyon be a palacsinta közé. Előmelegített sütőben (közepes lángon) 30 perc alatt készre sütöttem. Miután kihűlt szépen lehetett szeletelni. Áfonyalekvárral fogyasztottuk.
Azt a mindenit!!!
VálaszTörlés:D
TörlésValami gyönyörűséges a felső fotón... és tuti, hogy finom is! (jó nagyot nyeltem:))
VálaszTörlésFinom volt:) hamar eltüntettük.
VálaszTörlés