Hozzávalók: 1 doboz olajos halkonzerv, 10 dkg vaj, 1 tojás, 2 evőkanál sajt, 1/2 fej vöröshagyma, 1 teáskanál citromlé, só, bors, őrölt csili.
Elkészítése: A tojást keményre főzzük, megpucoljuk, lereszeljük. A hagymát apróra vágjuk, a sajtot megreszeljük. A halat lecsöpögtetjük, villával összetörjük, hozzáadjuk a vajat, a sajtot, a tojást, és a hagymát. Ízesítjük sóval, borssal, őrölt csilivel, citromlével. Krémesre kavarjuk.
Nagyon finom lehet guszta! Már sokszor láttam ilyen halaskencét de még nem kóstoltam, pedig magát az olajos halat szeretjük!
VálaszTörlésAz a jó benne, hogy azzal kavarhatod ki ami van otthon. Csak simán vajjal, citromlével és fűszerekkel is finom.
TörlésJók is ezek az egyszerűen elkészíthető, finom krémek, velük még változatosabbá tudjuk tenni a reggeliket, vacsorákat! :)
VálaszTörlésÍgy van Hannka, hogy változzon:-)
TörlésÓÓÓ- ez a keménytojásos verzió nagyon ígéretesnek hangzik, szuper!
VálaszTörlésÓ, ez nagyon az én ízvilágom. Finooom!
VálaszTörlésJó ötlet az e kence, és milyen finom. :)
VálaszTörlésKöszi!:-)
TörlésHmmmm mennyei! :) Van egy szuper tonhalas krém receptem és azt is imádjuk.
VálaszTörlésJó a változatosság:-)
TörlésÉn halsalátát szoktam hasonlóan:) Nagyon finom:)
VálaszTörlésÚgy is fincsi lehet! Köszi:-)
Törlés