Eddig csak sajttal készítettem tekercset, itt volt az ideje mást is kipróbálni. Pontos adagokat nem írok, mert nem is mértem.
Pulyka és csirkemellből szeretem készíteni, mert a sütésnél hamar átsül. Most pulykamellből készítettem. Vékony szeletekre vágtam, kiklopfoltam óvatosan, sóztam, borsóztam. Egy szelet husira egy nagy evőkanál túrót lehet számítani. Mivel a juhtúró önmagában is egy picit sósabb, csak egy kis borsot meg apróra vágott kaprot tettem hozzá és jól kikavartam.
A kiklopfolt husira kentem egy ek. túrót és felcsavartam. Lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgattam és bő, forró olajban kisütöttem.
Salátával, krumplipürével fogyasztottuk.
Ez az egyik kedvenc rántott husom...Nagyon szeretem, istenien néz ki.
VálaszTörlésKöszönöm:-)
TörlésNagyon -nagyon finom lehet! Guszta! Egyszer kifogom próbálni mert nagyon tetszik!
VálaszTörlésMásnapra is maradt, hidegen is finom volt. Próbáld majd ki :-)
TörlésNagyon jó ötletet adtál, a legközelebbi rántott hús sütésnél én is kipróbálom, nagyon finom lehet! :)
VálaszTörlésEgyszerű ízesítés, de nagyon jól passzol a húshoz.
TörlésÖrülök, hogy tetszik:-)
Imádom a juhtúrót:) Régen sokszor készítettem töltött csirkemellet meg gombát juhtúróval, de így feltekerve is nagyon szép:) Itt sajna nem láttam még juhtúrót, de megyek Magyarországra, biztosan hozok magammal:)
VálaszTörlésNa igen, a gomba is isteni túróval töltve:-) miről maradnak le a norvégok:-)
TörlésHmm, imádom az ilyen töltött husikat. A tiéd nagyon guszta, meghozta a kedvem egy kis sütögetéshez...:)
VálaszTörlésÖrülök neki! Jó étvágyat hozzá :-)
TörlésNaa, ez a fincsi most jöhetne hozzám is!!! Isteni íze lehet!:))
VálaszTörlésNAgyon kíváncsi lennék az ízére. :)
VálaszTörlésMeg kell kóstolni Millye:-)
Törlés