Így elkészítve egy kissé hamarabb megvan és már kanalazhatjuk is.
70 dkg csirkecomb
2 nagy szál sárgarépa
1/2 fej zeller
petrezselyemzöld
só, bors
A csirkecombokat megmostam, hideg vízzel, sóval odatettem főni. Az fövés közben keletkezett habot leszedtem a tetejéről. Amikor megpuhultak kiszedtem a húsokat, hűlni hagytam.
A zöldségeket megpucoltam, lereszeltem, a levesbe tettem, megfőztem. A húsokat kicsontoztam, feldaraboltam és a levesbe tettem.
Borsot szórtam bele, tetejére pedig apróra vágott zöldpetrezselymet.
A hagyományos változata nálunk is tipikus hétvégi leves. :) Tetszik ez a gyorsabb változat is, kipróbálós lesz! :)
VálaszTörlésÍzleni fog Hankka. Nekünk eléggé sűrű így, de mehet bele valamilyen tészta is, kinek hogy tetszik:-)
TörlésImádjuk a húslevest! :) Guszta lett nagyon! Tetszik ez a gyorsabb "verzió"
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik!:-)
TörlésBárhogy jöhet a húsleves, örök kedvenc! :) Nagyon gusztán mutat a tányérba. :)
VálaszTörlésKöszi!:-)
Törlés